image-title
Azi participăm la cea de-a 11-a Întâlnire a Platformei Actorilor Locali a Strategiei UE privind Regiunea Dunării (SUERD). Agenda ședinței o puteți găsi accesând link-ul https://bit.ly/3sVTfBg.
Discutăm lecțiile învățate din Ziua de Participare a Dunării 2020 privind participarea tinerilor și inițiativele conexe, precum și Zilele Naționale de Participare ca să le luăm în considerație pentru planificarea evenimentelor din acest an, activitățile preconizate pentru acest an a SUERD, următorii pași în implementarea domeniului prioritar 10 „Capacitate instituțională și cooperare”, precum și schimb de informații utile despre dezvoltarea și proiectarea proiectelor pentru alte formate de finanțare și dezvoltare a proiectelor care vor fi create în cursul acestui an.
Vă rugăm să găsiți anexat rezumatul întâlnirii. Rezumatul include contribuții ale vorbitorilor și referințe la documente și linkuri menționate în timpul prezentărilor. Anexele sunt disponibile la WeTransfer la următorul link: https://we.tl/t-mSlhqhjet8.

Valentin Ciubotaru

Valentin Ciubotaru a publicat 2160 postări

Trebuie să fiilogat A publica un comentariu