image-title
PRIAevents împreună cu FNFM, AO BIOS, Bacifera și alți parteneri, vă invită să luați parte la Pria Farmers Day Republica Moldova Awards – Ceremonia de Premiere a Fermierilor din Republica Moldova , in contextul Zilei Nationale a Fermierilor din Republica Moldova – un eveniment unic, care mai ales in acest an, în premieră, conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor fermieri care aduc o contribuție semnificativă la agricultura din Republica Moldova, care sunt exemple de urmat.
Astfel, vom organiza cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar si dezvoltării fermierilor din Republica Moldova din acest an și puteți urmări LIVE transmisiunea galei de premiere si a discursurilor care vor avea loc on-site.
Dezbatem alături de fermieri, autorități si companii conexe si găsim cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar descoperim și oportunitățile pe care le pot avea.
Ceremonia de Premiere va avea loc la Radisson Blu Chisinau si va fi transmisa live pe Facebook PRIAEvents, dar si pe paginile partenerilor nostri.
Premiile fermierilor din Republica Moldova reunesc comunitatea agricolă moldoveană într-o ceremonie extrem de prestigioasă transmisa în direct dintr-o locație de top din Chișinău. Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu , mai ales în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special. Prezentarea premiilor este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura moldoveană.
Haideți să îi sărbătorim împreună!
Program
10,30 – Start conferința online transmisă live de la Radisson Blu Chișinău
10,35-11,45 – Panel online – Cum putem crește afacerile fermierilor din Republica Moldova?
11,45- 13,00 – Transmisie LIVE: Ceremonie de Premiere a Fermierilor din Republica Moldova
Mai multe detalii despre agenda evenimentului şi modalități de înscriere pentru participare gratuită puteți găsi pe www.priaevents.ro și completând https://priaevents.ro/inregistrare-pria-farmers-day…/ veți putea primi prezetările sau alte informații post eveiment.
Vă rugăm sa confirmati prezenta prin bifarea butonului attend și la evenimentul creat pe Facebook aici și pe LinkedIn aici.
RSVP:
Raluca Voivozeanu
Founder / CEO at PRIA
P | +4031 4219254
C | +4 0723 12 14 18
E | raluca.voivozeanu@priaevents.ro
Valentin Ciubotaru

Valentin Ciubotaru a publicat 2160 postări

Trebuie să fiilogat A publica un comentariu