image-title

Bine ați venit la acest nou număr al panoului OSC JUNE-2020-CSO-Panel-Newsletter3.

Sperăm că te va găsi în stare bună de sănătate. Pe măsură ce toată lumea începe să analizeze criza legată de pandemia COVID-19 și mulți dintre noi reflectăm asupra modului de a construi „a doua zi”, rămâne imperativ să continuăm mobilizarea și acțiunea pentru a proteja pământurile, adică sprijinul biodiversitate, sursă de hrană și esențială pentru sănătatea noastră.

Sărbătoarea zilei de 17 iunie „Ziua deșertificării și a secetei” este o oportunitate de a face zgomot cu privire la situația zonelor uscate. Anul acesta, tema aleasă de secretariatul UNCCD „Food.Feed.Fibre” ne invită să punem la îndoială impactul practicilor noastre de consum, în special pentru mâncare și îmbrăcăminte, pe teren. Mulți dintre voi profitați, de asemenea, de această zi pentru a crește gradul de conștientizare și a vă face auzite mesajele de către guverne. Nu ezitați să împărtășiți experiențele dvs. cu întreaga comunitate OSC!

În sfârșit, în acest buletin informativ, suntem încântați să anunțăm numirea doamnei Jiajia Luo, în calitate de observator OSC alternativ la SPI, și lansarea noului site web al panoului OSC. Așteptăm cu nerăbdare să rămânem în legătură cu dvs.!

Membrii Panoului Organizațiilor Societății Civile ale UNCCD

Valentin Ciubotaru

Valentin Ciubotaru a publicat 2320 postări

Trebuie să fiilogat A publica un comentariu