image-title

În acest articol vom vorbi despre semințe:

 

Inul. Semințele de in, ca și cele de susan sunt cunoscute mai mult din prepararea diferitor produse de panificație și ca adaos la cerealele servite la dejun.  Inul este foarte bogat în vitaminele din grupa B, vitamina E, mangan, magneziu, cupru, fosfor, fier, calciu, potasiu, zinc și selen. Reprezintă o sursă foarte importantă de acizi grași, în deosebi Omega 3, fibre și proteine. Datorită tuturor acestor nutrienți, semințele de in ajută la digestie, la scăderea colesterolului rău și a zahărului din sânge, întărește imunitatea, reduce inflamațiile și poate preveni cancerul de sîn, colon, prostată și ovare. În plus, semințele de in ajută foarte mult la scăderea în greutate și îmbunătățesc starea unghiilor și a părului Fructe exotice – oportunitati pentru fermierii moldoveni (continuare).docx.

 

Valentin Ciubotaru

Valentin Ciubotaru a publicat 2220 postări

Trebuie să fiilogat A publica un comentariu