image-title

Stimați colegi,

Avem deosebita plăcere de a Vă invita la Ședința Platformei Strategiei Naționale de Implicare (NES) pentru soluționarea problemelor Pământului.

Evenimentul va avea loc pe data de 19 noiembrie 2019 (de la 09.00 până la 14.00) în or. Chișinău, Centrul de Conferințe Summit Events, strada Tighina 49/3, sala roșie.

Vom aprecia mult prezența Dvs. la acest eveniment important care are drept scop de a continua discuțiile cu toate părțile interesate în soluționarea problemelor legate de terenurile agricole, păduri, pajiști, ape, resurse naturale, astfel ca guvernanța funciară să fie centrată pe oameni, iar gestionarea terenurilor să fie în conformitate cu acordurile internaționale pe care Republica Moldova le-a aprobat.

Vor fi prezentate rezultatele activităților realizate în cadrul Strategiei Naționale de Implicare, Planul de Acțiuni pentru 2020 în contextul Angajamentelor Coaliției Internaționale a Pământului (ILC), oportunitățile de conlucrare și orientare a eforturilor comune spre soluționarea problemelor.

Asigurăm rambursarea cheltuielilor de călătorie.

Vă rog să confirmați disponibilitatea de a participa la eveniment până pe data de 18 Noiembrie 2019, la ora 12.00.

Pentru informații adiționale Vă rog s-o contactați pe D-na Anna Moldovan, Facilitatorul Platformei Strategiei Naționale de Implicare, la nr. de telefon: (+373) 67181990, sau e-mail: nes.moldova@gmail.com.

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

Cu respect,

Valentin Ciubotaru,
Director Executiv, A.O. BIOS

 

Valentin Ciubotaru

Valentin Ciubotaru a publicat 2160 postări

Trebuie să fiilogat A publica un comentariu