image-title

Asociația Obștească BIOS apreciază mult inițiativa Organizației pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii în coordonare cu Ministerul Economiei și Infrastructurii de a elabora Programul Național de Ecologizare a IMM-urilor. Este evident că acest program va contribui substanțial la reducerea poluării și atingerea obiectivelor de mediu ale Agendei 2030.

 

Domeniile cheie ale Programului sunt bine conturate, iar acțiunile propuse sunt bazate pe studiile din domeniu, ceea ce va asigura încurajarea și susținerea IMM-urilor în planificarea și implementarea practicilor prietenoase mediului.

 

Programul oferă o abordare holistică de susținere a IMM-urilor în introducerea practicilor de ecologizare, inclusiv de informare, dezvoltarea capacităților  instituționale, finanțarea acțiunilor de ecologizare a IMM-urilor, precum și monitorizarea valorificării suportului acordat.

 

AO BIOS susține Programului Național de Ecologizare a IMM-urilor și am dori să avem astfel de programe în toate sectoarele economiei naționale.

Avizul BIOS la Ecologizare a IMM-urilor.

 

Valentin Ciubotaru

Valentin Ciubotaru a publicat 2160 postări

Trebuie să fiilogat A publica un comentariu