image-title

Au fost lansate mai multe inițiative la cea de-a 14 Conferință a Părților a UNCCD. Una dintre acestea a fost ca toate organizațiile civile care activează în cadrul UNCCD – să ne unim într-o alianță și să avem un singur logo. Această inițiativă a fost promovată de ambasadorul sud coreaean Hyon Kwon, care este și președinte al ONG Future Forest.

Deși la început am avut rezerve față de aceată inițiativă, după câteva întâlniri cu Dl. Ambasador, cu care m-am întâlnit anterior la cea de-a 10 Conferință a Părților în Coreea de Sud, unde el a facilitat activitățile societății civile acreditate la UNCCD, m-a convins ca să promovez această inițiativă la nivel regional și global.

Multe întrebări le-am discutat cu echipa Coreii de Sud (erau vre-o 8 persoane), și în special John, care este și persoana responsabilă de realizare a acestei inițiative. În fiecare zi ne întâlneam cu John și echipa sa la Conferința Părților, dar și “întâmplător” ne-am întâlnit și la Acra – la Taj Mahal.

Cu John lucrăm mai departe și elaborăm termenii de referință și Statutul Alianței care o dorim, astfel ca să avem o alianță viabilă până la următoarea Conferință a Părților.

Am primit cateva mesaje de la John după Conferința Părților și unul dintre aceste mesaje îl atașez la această postare.

Hi Valentin!

It was a great meeting and thank you so much for the work you put in CSO Panel.

I thank you three times:

First – for your hard work in CSO Panel.

Second: for your support in One Logo,

Third – is for encouraging me to present One Logo in CSOs meetings,

John.

nicolai ciubotaru

nicolai ciubotaru a publicat 970 postări

Trebuie să fiilogat A publica un comentariu