image-title

Oficiul teritorial cadastral Căușeni al Cancelariei de Stat împreună cu Agenția Relații Funciare și Cadastru și Platforma Strategiei Naționale de Implicare în soluționarea problemelor Pământului au organizat astăzi, 05 iulie curent la Anenii Noi un seminar instructiv cu genericul “Modul de delimitare a bunurilor imobile proprietate publică” cu participarea specialiștilor în reglementarea proprietății funciare din cadrul primăriilor raionului Anenii Noi.

Moderatoarea evenimentului a fost D-na Viorica Costin-Morozanu, Șef al Oficiului teritorial Căușeni al Cancelariei de Stat.

Dl. Lilian Mindov, Șef Direcție cadastrul bunurilor imobile, Agenția Relații Funciare și Cadastru a prezentat Practicile de aplicare uniformă a legislației funciare de către factorii de decizie din administrația publică locală:
1. Delimitarea terenurilor proprietate publică,
2. Corectarea erorilor cadastrale.

Reprezentantul echipei Platformei Strategiei Naționale de Implicare în soluționarea problemelor Pământului (NES) a prezentat prevederile Strategiei și activitățile care se realizează în cadrul NES privind subiectele discutate la seminar.

Dl. Lilian Mindov și D-na Viorica Costin-Morozanu au răspuns la multiplele întrebări ale participanților la seminar.

Seminare cu aceeași tematică se vor realiza și în alte raioane ale Republicii Moldova.

 

Echipa Platformei Strategiei Naționale de Implicare în soluționarea problemelor Pământului.

 

Valentin Ciubotaru

Valentin Ciubotaru a publicat 2160 postări

Trebuie să fiilogat A publica un comentariu