image-title

Raportul începe cu o introducere a copreședinților Consiliului ILC: Mino Ramaroson, copreședinte pentru societatea civilă și Jean-Philippe Audinet, copreședinte interguvernamental, care susțin că, raportul confirmă ipoteza fundamentală a rețelei ILC, precum că singura modalitate prin care vom transforma guvernanța pământului, pentru a o face cu adevărat receptivă la nevoile femeilor, bărbaților și comunităților ce depind de pământ și de resursele naturale, este de a lucra împreună și de a face acest lucru în mod strategic.

Suntem martorii faptului că ILC devine, din ce în ce mai mult, o rețea de platforme, condusă de membri care aduc și alți parteneri din afara rețelei ILC. Aceste platforme impulsionează în comun guvernanța terenurilor centrată pe oameni în anumite țări (strategii naționale de implicare (SNI), în 29 de țări) și între țări – pe o temă specială (inițiative bazate pe angajamente (IBA), 34 de platforme).

Realizările platformelor bazate pe membri, prezentate în acest raport, servesc ca surse de inspirație. Capacitatea ILC de transformare, ca rețea, a primit declarații solide de încredere provenite din interesul continuu al organizațiilor de a se alătura rețelei ILC (63 de noi organizații au aderat în 2018) și din încrederea partenerilor de finanțare care susțin activitățile Coaliției (dublarea bugetului anual între 2015 și 2018). În plus, concluziile evaluării de termen mediu afirmă validitatea continuă a strategiei ILC și oferă dovezi clare că Coaliția a contribuit la schimbări în guvernanța funciară. Raportul Bandung

bioslogin

bioslogin a publicat 2140 postări

Trebuie să fiilogat A publica un comentariu