Stimati colegi,

Pe 21 mai 2018 a avut loc a fost o sedinta la MADRM de a discuta planurile pe agricultura organica ale asociațiilor din sector și ale Serviciului Producție Ecologică și produse cu denumire de origine, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. Unul din cele mai importante puncte care s-a discutat a fost crearea unui grup de lucru pe agricultura ecologica, format din asociatii, reprezentati ai ministerului si producatori care sa se intruneasca regulat, astfel consolidand eforturile si sincronizand activitatile ce tin de acest domeniu. Anexat este rezumatul sedintei respective Promovarea Agriculturii Organice.

Daca sunteti interesati in aceasta initiativa, Va rugam sa desemnati o persoana din asociatie, care o reprezentati ca sa fie parte a grupului de lucru pana pe data de 31 Mai. Va rugam sa diseminati aceasta informatie si producatorilor /membrilor asociatiilor care vor dori sa se implice si s-o informati pe D-na Stahi de la MADRM.

Luand in consideratie ca agricultura ecologica este una din prioritatile de dezvoltare a RM, consideram ca este foarte necesar de a ne uni fortele pentru a activa impreuna.

Cu respect,

Echipa BIOS

 

bioslogin

bioslogin a publicat 2140 postări

Trebuie să fiilogat A publica un comentariu