AO BIOS a participat la intâlnirea regională ONG-urilor din Europa si Orientul Mijlociu, precum și celor globale a Coalitiei Internationale a Pamantului, care a avut loc pe 08-09 noiembrie 2016 in Edinburgh, Scoția.

AO BIOS a avut o prezentare privind realizarea proiectului Oamenii si solurile si managementul local a ecosistemelor, care se ataseaza ILC_Locally-managed ecosystems_BIOS.

A fost o intalnire destul de productiva. S-a lucrat in grupe pe domeniile prioritare ale Coalitiei Internationale a Pamantului, s-a discutat planul de lucru si cooperarea intre membrii Coalitiei, dar si cu ceilalti actori locali, nationali si regionali care sunt interesati de a promova si implimenta prevederile Strategiei Coalitiei.

In cadrul prioritatii 6 de management durabil a ecosistemelor locale s-a format un grup de lucru, printre care si AO BIOS, care a discutat conceptia unui potential proiect in anii viitori. AO BIOS a fost interesat si de a lucra in grupul de referinta privind sustinerea fermierilor mici, a gospodariilor familiale, dar si monitoringul si evaluarea actiunilor, in special elaborarea indicatorilor de progres.

Au fost selectate 2 organizatii (din Albania si Jordan) care vor reprezenta grupul regional a ONG-urilor din Europa si Orientul Mijlociu in Consiliul Coalitiei Internationale a Pamantului. Astfel, au fost discutate atat subiectele prioritare regionale, dar si tematice ale membrilor Coalitiei Internationale a Pamantului.

Agenda sedintei se ataseaza

Draft Programme Rev ILC- Edinburgh Meeting of EME Group and Global CSOs V2

bioslogin

bioslogin a publicat 3000 postări

Trebuie să fiilogat A publica un comentariu