Stimați colegi,
Astăzi în incinta Ministerului Mediului a avut loc lansarea oficiala a Raportului Informativ pe Inventarierea Emisiilor, 2014, care va fi transmis Secretariatului Convenţiei asupra poluării atmosferice transfrontiere pe distanţe lungi (CLRTAP). Raportul evalueaza emisiile substantelor poluante in atmosfera in perioada 1990-2012 conform metodologiei internationale (EMEP). Raportul a fost realizat de catre AO BIOS in colaborare cu Ministerul Mediului in baza rapoartelor expertilor Proiectului Pilot National “Îmbunătăţirea sistemului național de inventariere a emisiilor în contextul raportării emisiilor în cadrul Convenţiei LRTAP”.
Raportul, precum și materialele elaborate în cadrul proiectului le puteți găsi pe site-ul AO BIOS: https://bios.md/wp-content/uploads/2014/12/IIR_Web_Final1.pdf ;  http://bios.ong.md/produse-bios/materiale-electronice/, și pe site-ul Ministerului Mediului www.mediu.gov.md
Suntem în ajunul multașteptatelor sărbători de iarnă. Va urăm CRĂCIUN FERICIT cu sanatate, bucurie, pace și liniște sufleteasca, iar Anul Nou sa fie plin de realizari!!!
Cu respect,
Echipa BIOS
bioslogin

bioslogin a publicat 2140 postări

Trebuie să fiilogat A publica un comentariu