Scriam în mesajele precedente despre promisiunile incluse în programele partidelor politice și îndeplinirea lor, despre atitudinea față de alegători etc.

Organizația Neguvernamentală BIOS a organizat multiple activități participative cu copiii și tot timpul eram fascinați de ingeniozitatea lor.

Ne bucurăm că multe organizații atât din capitală, cât și din sectorul rural le oferă copiilor posibilitatea de a realiza activități inițiate de ei. M-a surprins una din activitățile realizate de elevii liceului Spiru Haret din Chișinău care au testat atitudinea față de alegătorul de rând de către partidele politice incluse în actual campanie electorală. Elevii s-au prezentat la cel mai înalt nivel, iar politicienii “ așa cum sunt ei, deci oferă promisiuni œcu sacul pe la adunări, în mass media și nu acordă nici o atenție potențialilor alegători care au venit cu unele întrebări simple. În baza interviurilor avute cu reprezentanții diferitor partide elevii au prezentat un spectacol de excepție.

Mă întreb și Vă întreb pe Dvs. dacă în plină campanile electorală atitudinea majorității partidelor este negligența față de problemele și doleanțele alegătorilor, atunci ce va fi după alegeri, când unii se vor instala pe o perioadă de timp în fotolii?

Trebuie de prezentat acest spectacol în toată țara până la alegeri astfel ca alegătorii să aprecieze la justa valoare atitudinea față de noi a partidelor politice și atunci să decidem cine cu adevărat merită să ne reprezinte interesele noastre și să-i votăm.

Cred că cel puțin acuma unii politicieni vor învăța lecțiile date de copii și cel puțin la alegerile viitoare, sau chiar în timpul apropiat se vor comporta altfel.

bioslogin

bioslogin a publicat 2140 postări

Trebuie să fiilogat A publica un comentariu